Győrfi Edina

Győrfi Edina vagyok, Természetgyógyász, kínai és energetikai masszőr.

Immáron 7 éve foglalkozom energetikai masszázzsal széleskörűen, mindenféle testi és lelki problémákkal volt már dolgom.

Természetgyógyász kötöttségem részben professzor nagypapámnak köszönhetem, aki sokoldalú tudása és gyakorlata mellett a nyugati orvoslásban is mindig kereste az alternatív utakat is és a kort meghaladó technikák után kutatott. Többek között neki köszönhetjük, hogy az akupunktúra és a műtéti újjáélesztés technológiája elérhetővé vált Magyarországon. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy folytathatom az ő útját és tovább kutathatom, tanulmányozhatom az alternatív módszereket. Nagypapámra jellemző volt a modern gondolkodás, nyitottság az újdonságokra és a jövőbe tekintő technológiák kutatása. Ezen a téren én sem maradtam el tőle, gyakorlatilag egy teljesen új szemlélet alapján végzem a munkámat a klienseimmel.

Az évek során rengeteg technikát elsajátítottam, természetgyógyászként akupresszőr, fülakupunktúrás addiktológus és Acces Consciousness kezelői végzettséggel is rendelkezem.

Kezeléseim nagy százalékában energetikai kezeléseket végzek, mivel az energetikai változással nagyon gyorsan lehet eredményeket elérni fizikai szinten is. Emellett pedig a Hagyományos Kínai Orvoslás izgalmas világának más eszközeivel is dolgozom.

Nálam a lelki terheidet tudjuk feloldani és a testet felszabadítani a betegségek, fájdalmak alól.

Az előzetes felmérés során a testi problémákat tárjuk fel, amik a lelki szenvedésekből erednek, ehhez a technikához nem szükséges már éveken keresztül órákat tölteni beszélgetésekkel, ma már sokkal gyorsabban lehet eredményeket elérni.  Fontos, hogy testedből felszabaduljanak azok a fizikai blokkok, amik beépültek a hosszú évek során, ezek elengedhetetlenek, ha változást szeretnénk elérni, ehhez járulnak hozzá az egyéni testkezelések.

A Kínai masszázs a Hagyományos Kínai Orvoslás szerves része, mely egy nagyon kellemes relaxáló masszázs, amellett, hogy ellazít az egészségügyi problémákat is helyrehozza a szervezetben.

A Blogban szereplő írásaim főleg, a mindennapokban felmerülő problémákról szólnak, amik minden ember életét befolyásolják. A kérdések célja amiket felteszek a cikkekben nem az lenne, hogy választ találjunk rá vagy a problémákat megoldjuk, mivel nincsenek megfelelő válaszok és megoldások egy adott problémára, ami mindenkinek igaz lehet,minden ember máshogy gondolkozik és működik ezért  a cél az, hogy aki olvassa a blogomat az elkezdjen más oldalról tekinteni a felmerülő témákra.

Nem titkolt szándékom ledönteni a korlátokat, tabukat, megszüntetni az ítéleteket, bírálatokat, sematikus gondolkodást, amik beragasztanak minket egy olyan életébe, ami lehet, hogy már nem működik számunkra.

Az emberek egyre tudatosabbak a világban, tudatosan építik fel életüket, karrierjüket, étrendjüket, edzéstervüket és a bolygóra is egyre tudatosabban tekintenek. Nem mehetünk el a tények mellett, hogy megváltozott valami. Elkezdtünk egy élhetőbb jövő felé tekinteni és a múlt súlyait lerakni.

Itt az ideje, hogy gondolkodásunk is szabadabb legyen, hogy többé ne álljunk önmagunk útjába, ami az ítéletek és bírálatok lerombolásával elérhető.

Aki megtapasztalja a gondolatbeli szabadságot, annak az élete is megváltozik.

Minden, ami az életünkben jelen van, azt a meggyőződéseinknek köszönhetjük, akár jó akár rossz. Nézőpontjainkkal teremtjük a korlátainkat és nézőpontjainkkal teremtjük a szabadságunkat is, legyen szó egészségről, karrierről, párkapcsolatról vagy a pénzzel való kapcsolatunkról. 

Ha eldöntötted, hogy változtatni szeretnél és vágysz egy könnyedebb, egészségesebb, örömtelibb életre, akkor keress bátran!

Bejelentkezés szükséges!

Jelentkezni telefonon vagy emailben tudsz!

+36703984156

ugorjazorombe@gmail.com

Ugorj az Örömbe! Facebook közösségi oldala:

https://www.facebook.com/ugorjazorombe/

Facebook csoport: 

https://www.facebook.com/groups/351025945269275/?source_id=333299073711640

Instagram oldal: https://www.instagram.com/ugorjazorombe/