Győrfi Edina vagyok, fülakupunktúrás addiktológus, akupresszőr és Access Consciousness kezelő.

Természetgyógyász kötöttségem részben professzor nagypapámnak köszönhetem, aki sokoldalú tudása és gyakorlata mellett a nyugati orvoslásban mindig kereste az alternatív utakat is és a kort meghaladó technikák után kutatott. Többek között neki köszönhetjük, hogy az akupunktúra és a műtéti újjáélesztés technológiája elérhetővé vált Magyarországon. Nagy büszkeséggel tölt el, hogy folytathatom az ő útját és tovább kutathatom, tanulmányozhatom az alternatív módszereket. Nagypapámra jellemző volt a modern gondolkodás, nyitottság az újdonságokra és a jövőbe tekintő technológiák kutatása. Ezen a téren én sem maradtam el tőle, gyakorlatilag egy teljesen új szemlélet alapján végzem a munkámat a klienseimmel.

Kezeléseim nagy százalékában ma már az Accesst Consciousness technikáit, mivel eszköztárával és kezeléseivel nagyon gyorsan lehet eredményeket elérni. Emellett pedig a Hagyományos Kínai Orvoslás izgalmas világának eszközeivel is dolgozom.

A facilitálás során a problémákat tárjuk fel a klienssel, ehhez a technikához nem szükséges már éveken keresztül órákat tölteni terápiás beszélgetésekkel, hanem sokkal gyorsabban tudjuk kioldani azokat a nézőpontokat, amik a múlt fájdalmában tartanak. A gondolati szabadság mellett pedig fontos, hogy testünkből is felszabaduljanak azok a testi és érzelmi blokkok, amik beépültek a hosszú évek során, ezek elengedhetetlenek, ha változást szeretnénk elérni, ehhez járulnak hozzá a Access Body testkezeléseim és az Access Bars.

Az Access Bars technikájának elsajátítását pedig oktatom is.

A Kínai masszázs a Hagyományos Kínai Orvoslás szerves része, mely egy nagyon kellemes relaxáló masszázs, amellett, hogy ellazít az egészségügyi problémákat is helyrehozza a szervezetben.

A Blogban szereplő írásaim főleg, a mindennapokban felmerülő problémákról szólnak, amik minden ember életét befolyásolják. A kérdések célja amiket felteszek a cikkekben nem az lenne, hogy választ találjunk rá vagy a problémákat megoldjuk, mivel nincsenek megfelelő válaszok és megoldások egy adott problémára, ami mindenkinek igaz lehet,minden ember máshogy gondolkozik és működik ezért  a cél az, hogy aki olvassa a blogomat az elkezdjen más oldalról tekinteni a felmerülő témákra. A kérdések során tehát nem a választ keressük, hanem teret nyitunk, hogy a lehetőségek megjelenhessenek és beáramolhassanak az életünkbe. Kérlek, ne érts semmivel egyet, amit itt olvasol ezek csupán gondolatébresztők és azt vizsgáld meg mi az, ami neked működik az adott szituációval kapcsolatosan. Ez a célja az írásaimnak, hogy eszközként szolgáljanak számodra, amivel újragondolhatod és felfedezheted mi az, ami Neked működik.

Nem titkolt szándékom ledönteni a korlátokat, tabukat, megszüntetni az ítéleteket, bírálatokat, sematikus gondolkodást, amik beragasztanak minket egy olyan életébe, ami lehet, hogy már nem működik számunkra.

Az emberek egyre tudatosabbak a világban, tudatosan építik fel életüket, karrierjüket, étrendjüket, testedzés tervüket és a csodálatos bolygónkra is egyre tudatosabban tekintenek. Nem mehetünk el a tények mellett, hogy megváltozott valami. Elkezdtünk a jövő fele tekinteni és a múlt súlyait lerakni.

Itt az ideje, hogy gondolkodásunk is szabadabb legyen, hogy többé ne álljunk önmagunk útjába, ami az ítéletek és bírálatok lerombolásával elérhető. Egyszerű technika ez, azonban évezredek alatt építettük fel hiedelem rendszereinket, amelyek mélyen belénk égtek és ezektől csak akkor tudunk megszabadulni, ha egy más megközelítésben tekintünk a dolgokra. Aki megtapasztalja ezt a gondolatbeli szabadságot, annak az élete is megváltozik.

Minden, ami az életünkben jelen van, azt a meggyőződéseinknek köszönhetjük, akár jó akár rossz. Nézőpontjainkkal teremtjük a korlátainkat és nézőpontjainkkal teremtjük a szabadságunkat is, legyen szó egészségről, karrierről, párkapcsolatról vagy a pénzzel való kapcsulatunkról. Ahogyan oldjuk fel a korlátokat, testünk is folyamatosan változik, egyre egészségesebbek, egyre fiatalabbak, fittebbek és szebbek leszünk. Kapcsolatunk a pénzzel, munkával és más emberekkel megváltozik, a nehézségek eltűnnek és viszonyunk mindennel könnyeddé válik.