Győrfi Edina

Győrfi Edina, energetikai masszőr.

Iró vagyok és látnok. Látom az első pillantásodból a benned mélyen rejlő csodát és lehetőségeket, mi mindent lehet belőled kihozni!

Az igazság az, hogy egész életemben tanultam a test és lélek rejtelmeit. Már fiatal koromtól az emberi testtel és lélekkel kapcsolatos könyveket faltam és sokszor még a kötelező olvasmányok helyett is ezeket olvastam. Hosszú ideig nem volt bátorságom az álmaimat követni és jelentős időre beálltam abba a bizonyos sorba. Értékesítőként az eladási számokat hajkurásztam és hajtottam, mint egy versenyló a főnökeim elismeréséért, amit ma már inkább letagadnék, de akárhogy is nézem ez is az utam része volt.

Majd egy sorscsapásnak és az utazásaimnak köszönhetően nagy nehezen megjött az eszem.

Hazaérve Magyarországra, belevetettem magam az igaz céljaim megvalósításába.

Természetgyógyászként végeztem először fülakupunktúrás addiktológus szakon majd akupresszőrként, amely a Hagyományos Kínai Orvoslás részét képezi és engem egy teljesen új világba és megközelítésbe repített az élettel, emberi testtel és lélekkel kapcsolatban. Később is folyamatosan képeztem magam tovább és szenvedélyesen kutattam mindent, ami az egészséggel, holisztikus szemléletmóddal és emberi teljességgel kapcsolatos.

Az élet végül úgy hozta, hogy nem egy rendelőben helyezkedtem el a moxák, köpölyök és tűk sokasága között, hanem az energetikai oldásokkal való technikák ragadtak el teljesen. Lenyűgözött mennyivel könnyebben és gyorsabban lehet eredményeket elérni az energetikai tisztításokkal, mint a hagyományos módszerekkel. Idővel kidolgoztam a saját Egyéni energia masszázsomat is, aminek segítségével gyökerestül el lehet távolítani azokat az energetikai blokkokat a testből, amik felelősek a testi tünetekért és a lelki problémákat eredményezik. A masszázs teljes lelki felszabadulást jelent a léleknek is, ezáltal pedig az életminősége is lényegesen javulhat annak, aki a kezeim alá fekszik.

Évek munkája volt, mire kifejlesztettem a saját technikámat, de visszatekintve rá az út maga csodálatos volt. Rengeteg lelki és testi problémával néztem szembe és szerencsésnek érzem magam, amiért sok ember felemelkedésében vehettem részt, legyen az egészségi állapot javulása, lelki feloldódás vagy az életben elért eredményeik száma. Mind-mind nagyon sokat tanított nekem is és oda vezetett, hogy most saját eszköz van a kezemben, amiben rengeteg munka fekszik és bátorsággal ki merem jelenteni, hogy rendkívül hatásos is.

Azt hiszem a legcsodálatosabb utat kaptam a sorstól. Elmondhatom, hogy szerencsés vagyok.

Most már.

De én is megküzdöttem érte. Végig mentem egy nagyon fájdalmas önismereti úton, ahol a menekülés csakis előre volt elképzelhető. Sokszor tették próbára a hitemet a történések és volt, hogy úgy éreztem nem nekem való az életnek ez a fajta kihívása és inkább a kényelmes, de üres élet mellett maradnék. Saját magamon tapasztaltam meg, hogy a gyógyulás egyedüli útja, ha a test-lélek-szellem együtt van kezelve és minden döntésünknek ára van.  Szerencsére soha nem álltam meg, hogy feladjam az álmaimat, bármennyire is nagy volt a kísértés egy könnyebb ösvény felé, a belső hangom mindig erősebben kiabált.

Most már örülök neki, hogy így alakult és a hatalmas makacsságomat, amivel ellenálltam a sorsomnak átalakítottam igazi szolgálattá és egy sokkal nemesebb célért dolgozhatok, mint azt korábban valaha is tehettem.

Közben elindítottam az Ugorj az Örömbe oldalt is, ami csak egy jelentéktelen Facebook oldalnak indult és nem sokan olvasták kezdetben. Az írás számomra korábban csak hobby volt, az oldal pedig egy hely, ahova elvonulhatok és feljegyezhetem a gondolataimat, amit a barátaimmal osztottam meg főleg. Aztán az oldal felnőtt, ahogyan én is és egyre többen kezdték olvasni a blogomat, így az egyéni Energia masszázs mellett, most már az írás is fontos szerepet tölt be a mindennapjaimban és nem is tudnék választani közülük, mivel mindkettő hatalmas szerelem már az életemben.

Több e-bookot is írtam, amik mind egy-egy témát dolgoznak fel és megoldást nyújtanak a hétköznapi életben gyakran felmerülő problémák kezelésére. Ezek megírása közben személyesen tapasztaltam a változást a magam életében is, így minden könyvemnek külön élettörténete és helye van a szívemben is.

Egy ember vagyok csupán, aki nem hisz az átlagos életben és a többség által elfogadott korlátolt nézetekben, amik eredménye mindössze annyi, hogy újra és újra ugyanazt a problémát futtatja valaki a végtelenségig az életében. Saját utat kerestem a boldogsághoz és nem nyugodtam, amíg meg nem találtam rá. Így most Neked egy lehetőség vagyok, ahhoz hogy kihozd magadból a benned rejlő legboldogabb énedet!

Az EnerGIA MASSZÁZS során te csak a kellemes melegséggel feltöltő, kényeztető érintéseket érzékeled, de a mélyben nagyon komoly átalakuláson megy át a tested és a lelkedből távozik minden negatív érzelem és gondolat, ami végső soron a testi tüneteket okozza. A masszázságyról felkelve egy új ember néz vissza rád a tükörből, aki képes az életét felszabadultan élni. Az önszabotázs és a lehúzó energiák miatti félelem érzése megszűnik és valódi éned szárnyra kap.

Ha eldöntötted, hogy változtatni szeretnél és vágysz egy könnyedebb, egészségesebb, örömtelibb életre, akkor keress bátran!

Bejelentkezés:

Jelentkezni emailben tudsz!

ugorjazorombe@gmail.com

Ugorj az Örömbe! Facebook közösségi oldala:

https://www.facebook.com/ugorjazorombe/

Facebook csoport: 

https://www.facebook.com/groups/351025945269275/?source_id=333299073711640

Instagram oldal: https://www.instagram.com/ugorjazorombe/