Mi történik egy kezelésen?

Megismerkedünk, Te elmondod, mi az épp aktuális téma vagy problémád, amivel szeretnéd, hogy foglalkozzunk.

Én teljes mértékben Rád figyelek és azt oldjuk fel benned testileg és lelkileg, ami akadályoz, abban hogy túllépj az adott dolgon. Ezek az oldások beszélgetés közben történnek meg, miután megérted, miért van, most épp a jelenség az életedben, életednek melyik szakaszában tartasz, mik azok a nézőpontok, amik a problémában tartanak, mi az, ami esetleg elkerülte a figyelmed (amikor benne vagy egy számodra problémát okozó szituációban nehezen látsz rá a helyzetre és magadra benne).

A szóbeli oldás után a testedből is felszabadítjuk a gátakat, testi lenyomatokat, amik testi szinten jelzik az adott problémát neked, ezek fájdalomban, betegségekben, rögeszmékben, nehéz érzésekben szoktak megnyilvánulni. Az nehézségek kioldása után pedig egy kellemesebb energiát viszek be a testedbe, amitől fizikailag felszabadultnak érzed magad a kezelés után.

A lelki és testi oldás után kidolgozzuk számodra az új stratégiát, új szokásokat, amik átvehetik a helyét a problémák tovább gyártásának.

Ha nem a nehézségekre koncentrálsz, hanem elkezded észrevenni a pozitív hatásokat, változásokat, akkor könnyebben tudsz egy problémát végleg elengedni. Az agyat is trenírozni kell egy új szokás (kicseréljük a problémákat, lehetőségekre, célokra) kialakításánál.

Problémától és a te hozzáállásodtól függően változik, hogy mennyi alkalom szükséges Neked, azonban a mai eszköztárral már sokkal gyorsabban helyrehozható egy fizikai vagy lelki tünet, mint a régebbi, elavult technikákkal.

Milyen hatásai vannak a testkezeléseknek?

  1. ellazult állapot
  2. háborgó elme lecsendesedése
  3. tisztább látás
  4. kiegyensúlyozottság
  5. testi tünetek spontán elmúlnak
  6. depresszió megszűnik
  7. tisztább gondolkozás
  8. pozitív életszemlélet
  9. célok könnyebb meghatározása és elérése