Az Energetikai fejmasszázs egy egyedülálló technika melynek segítségével megszabadulhatsz az állandó stressztől, önmarcangoló gondolatoktól, egészségügyi, párkapcsolati és pénzügyi problémáidtól.

Maga a módszer átstrukturálja az agyat, azáltal, hogy a kezelés során apró elektromos kisülések keletkeznek, amik az intenzitást veszik le az adott gondolatokról, nézőpontokról.

Ezzel az energetikai technikával, olyan nézőpontjaidat tudjuk feloldani, amik beragasztanak az állandó agyalásba, betegségekbe, konfliktusokba, nehézségekbe vagy a szegénység állapotába.

 

Az energetikai teljes masszázs során az egész testet érintem finoman, gyengéden. Miközben az életterületeiden való nézőpontjaidat oldjuk fel közben a tested is kitisztul, a benned lévő feszültség megszűnik, valamint azok a lenyomatok is törlődnek, amik újraaktiválnák az adott problémát, tüneteket.

A kezelések során különböző minőségű energiákat használok, attól függően, hogy milyen problémával keresnek meg.

A masszázsokat rendkívül sok mindenre lehet használni.

Gyakori megfázások, vírusos megbetegedések, fáradékonyság, enerváltság, daganatos megbetegedések, ízületi problémák esetén nagyon hatásos és a sportteljesítmények növelésére is alkalmazható. Emellett az immunrendszert erősíti.

Stressz, agyalás, függőségek, mániák, fóbiák megszüntetésére, valamint a pszichés problémák kezelésére is egyaránt alkalmazható.

A kezelés hatására az elme lecsendesül, a probléma elveszti jelentőségét, képes leszel tisztán gondolkozni, tested elengedi a stresszt és visszaveszed életed felett az irányítást. Pánikbetegségek, kényszeres gondolatok, állandó agyalás, alvászavarok, figyelemzavar és mindenféle mániák kezelésében hatásos.

Kémiai függőségek esetén is alkalmazható, a drogok, alkohol, dohányzás és más szerek abbahagyását is támogatja.

A szem és látásproblémák megszüntetését is eredményezi, a fizikai javulás mellett képesek leszünk rálátni az életünkben jelen lévő dolgokra, meglátjuk a lehetőségeket és a dolgok mögött meghúzódó valóságot is.

Családi sorsminták oldására is alkalmas.

Az arc és egész test  is feszesebbé válik a kezelés hatására, a ráncok elhalványodnak, megereszkedett bőr feszes lesz, eltűnnek a pattanások, hegek, bőrhibák, a test elkezd megújulni és megfiatalodni.

Fogyás, hízás, ételallergiák, ételintoleranciák esetén is alkalmazható.

Kitörli az automata rendszereket is, amiket a kapcsolataidban működtetsz, amivel a szenvedést hozod létre  és teret nyit számodra a könnyed, tápláló kapcsolódásoknak.

Abbahagyod a drámázását, veszekedést, traumákat és elkezded értékelni önmagad.

Ha szeretnéd kipróbálni te is milyen változást hoz neked ha eljössz egy kezelésre jelentkezz be telefonon vagy emailben!
Győrfi Edina
06703984156
ugorjazorombe@gmail.com

Facebook oldalamon sok érdekes információt találsz like-old és kövess be!

https://www.facebook.com/ugorjazorombe/

És a Facebook csoportomba is szeretettel várlak!

https://www.facebook.com/groups/351025945269275/?source_id=333299073711640