Access Consciousness Body testkezelések

Míg az Access Bars kezelésen csak a fejet érintem, és minden életterületen lévő nézőpontjainkat tisztítja, a testkezelésekénél egész testet kezelem gyengéden ugyanúgy kézrátételesen és a különböző kezelések során különböző minőségű energiákat használok, attól függően, hogy milyen problémával keresnek meg.

Több, mint 50 testkezelést végzek, ebből párat kiemeltem, amit az alábbiakban tudsz elolvasni:

Mtvss:

Rendkívül sok mindenre lehet használni.

Gyakori megfázások, vírusos megbetegedések, fáradékonyság, enerváltság, daganatos megbetegedések, ízületi problémák esetén nagyon hatásos és a sportteljesítmények növelésére is alkalmazható.

Alap testkezelés, ami kihoz téged az ítéletekből a testedről, a betegségekről és tüneteidről A kezelés a tested erősíti, hogy könnyedén tudd befogadni a változást, a lehetőségeket és az új energiákat az életedbe. Immunrendszer erősítésére is alkalmas.

Drog által befolyásolt helyzetek, tökéletességmánia és őrültség által működtetett háromszoros sorozatrendszerek:

Stressz, agyalás, függőségek, mániák, fóbiák megszüntetésére, valamint a pszichés problémák kezelésére is egyaránt alkalmas.

Ha állandó stresszben élsz félelmek, fóbiák, megfelelési kényszer, tökéletesség mánia állandósulhat a napjaidban, és szépen lassan ezek átveszik az irányítást az életed felett. Az állandó pörgés a problémák felett,  az életminőség romlása mellett egészségügyi problémákat is okoz.

A kezelés hatására az elme lecsendesül, a probléma elveszti jelentőségét, képes leszel tisztán gondolkozni, tested elengedi a stresszt és visszaveszed életed felett az irányítást. Pánikbetegségek, kényszeres gondolatok, állandó agyalás, alvászavarok, figyelemzavar és mindenféle mániák kezelésében hatásos.

Kémiai függőségek esetén is alkalmazható, a drogok, alkohol, dohányzás és más szerek abbahagyását is támogatja.

A kezelés mellé kérés esetén a NADA 5 pontját is alkalmazom, amit az addiktológiai osztályon is végeznek a különböző drogfüggők leszoktatásában. Tű helyett gyógynövényes magok is használhatóak, amelyek ugyanolyan hatásosak.

Látás helyreállítás:

Szemet, szemidegeket és szem körüli izmokat is érinti.

Gyakran a különböző szem és látásproblémák mögött traumák állnak, amik a szemünkbe zárva különböző látásproblémákat generálnak.

A kezelés hatására a szem és látásproblémák megszüntetése mellett képesek leszünk rálátni az életünkben jelen lévő dolgokra, meglátjuk a lehetőségeket és a dolgok mögött meghúzódó valóságot.

Biomimetikus mimikri:

Családi minták eltörlése. Mi van, ha nem örököljük a dolgokat a szüleinktől, hanem lemásoljuk őket DNS szinten? És mi van, ha van lehetőségünk, hogy abbahagyjuk és valami mást válasszunk?

Mi van, ha, nem kell ugyan úgy kinézned, mint anyukád vagy apukád?

Családi sorsminták oldására is alkalmas. Többnyire másoljuk a családi mintákat a sorsunkban, de akár idegen embereket is tudunk másolni önkéntelenül.

Gyakran választunk olyan párt magunknak, aki a szülőnkre hasonlít, még ha nem is tápláló számunkra.

Hány százalékban éled úgy az életed, ahogy valójában szeretnéd?

Hány százalékban néz ki a tested úgy, ahogy valójában az szeretne kinézni?

Ezzel a kezeléssel abbahagyhatod mások életének másolását és elkezdheted teremteni azt, amire valójában vágysz.

Facelift:

Öregedéssel kapcsolatos nézőpontok feloldása és eltörlése.

Az arc és egész test feszesebbé válik, a ráncok elhalványodnak, megereszkedett bőr feszes lesz, eltűnnek a pattanások, hegek, bőrhibák, a test elkezd megújulni és megfiatalodni.

Kozmetikusok és szépészeti szakemberek kedvelt kezelése.

A tested homeopatikus generálásának helyreállítása:

Fogyás, hízás, ételallergiák, ételintoleranciák esetén.

Megnő az éberségünk, arra, hogy a testünknek mire van szüksége, és az étel tápláló lesz a test számára. Evési rohamok és nagy mennyiségű étel bevitele abbamarad.

Ennél a kezelésnél 5 alkalom szükséges.

Sejtmemória:

Sebek, hegedések esetén. Test szövetének helyreállítása.

DMM MDM:

Molekuláris átváltoztatás. Sejtburjánzások esetén nagyon hatékony.

Párkapcsolati problémákkal kapcsolatos kezelések:

Magnetikus vonzódás eltörlése és a generatív szexuális energia helyreállítása:

Gyakran vonzódunk olyan emberekhez, aki nem tápláló számunkra és a testünk számára, megmagyarázhatatlan módon nem tudunk szabadulni tőlünk,ami valójában csak arra jó, hogy megállítson bennünket a teremtésben. Ez a kezelés a magnetikus vonzódást oldja fel, amely odaragaszt minket egy emberhez vagy szituációhoz.

Szex és (pár)kapcsolat automata válaszadó rendszereinek eltörlése és megsemmisítése:

Milyen programokat használsz, hogy fenntartsd a kapcsolati sémákat, amik neked nem működnek?

Minden programot, amit, hoztál, láttál, elhittél, bevettél, átvettél és megvalósítottál a kapcsolatodban vagy kitaláltál és megalkottál, hogy igazodj valamely kapcsolati mintához, feloldhatod ezzel a testkezeléssel.

Ez a testkezelés eltörli az automata rendszereket, amiket működtetsz a kapcsolatodban és teret nyit számodra a könnyed, tápláló kapcsolatoknak.

Az érzelmi intenzitások feloldása és hígítása és a megtestesülés örömének helyreállítása:

Milyen intenzitást használsz, hogy elkerüld az érzelmek megélését? Mi van, ha dühöd, haragod vagy szereteted csak egy intenzitás, amit szabadon megélhetsz bármikor, bárhol?

Ezzel a kezeléssel abbahagyhatod a drámázását, veszekedést, traumákat és elkezdheted felismerni az éberségedet.

Egy testkezelés, ami kioldja belőled az érzelmek túl nagy intenzitását.