Az Access Bars egy egyedülálló technika melynek segítségével megszabadulhatsz az állandó stressztől, önmarcangoló gondolatoktól, egészségügyi, párkapcsolati és pénzügyi problémáidtól.

Maga a módszer átsruktúrálja az agyat, azáltal, hogy a kezelés során apró elektromos kisülések keletkeznek, amik az intenzitást veszik le az adott gondolatokról, nézőpontokról.

Ezzel a kézrátételes energetikai technikával, olyan nézőpontjaidat tudjuk feloldani, amik beragasztanak az állandó agyalásba, betegségekbe, konfliktusokba, nehézségekbe vagy a szegénység állapotába.

Az Access Consciousnessen belül az Access Bars, amelynek jelentése hozzáférés a tudatossághoz, szó szerint a tudatosság terébe enged be minket, ahol megalkothatjuk azt az életet, amire vágyunk. A kezelések során, ahogyan törlődnek a fejünkből a felesleges gondolatok, félelmek, ítéletek, úgy kerülünk közelebb a saját tudatosságunkhoz és egy idő után képesek leszünk rálátni, arra a gyakran visszatérő problémára is, hogy mi is az, amit igazán szeretnénk az életben és hogyan tudjuk azt megvalósítani.

Fejen lévő pontok finom érintése által

 

Az Acces Bars egy  könnyed, finom testkezelés, ami során a fejen lévő 32 pontot érintem, ezek indítják be a fejen végig futó bárokat, ami lehetővé teszi, hogy megszabadulhass az önkorlátozó gondolatoktól. A kezelés fekve történik, a folyamat során relaxált állapotba kerül az illető, de gyakran el is alszanak a kliensek a bárok futtatása alatt. Ahogyan zajlik az elengedés folyamata megnyugszanak és mély álomba is merülhetnek a kezelt személyek.

Előzetes bejelentkezés szükséges!


“Access Bars – Hozzáférés a tudatossághoz”

Bárok az a 32 pont a fejen, amiket ha gyengéden megérintenek, minden korlátot teremtő gondolatainkat, nézőpontjainkat, hiedelmünket könnyedén el tudjuk engedni az élet minden területén. Minden ponthoz egy-egy életterület tartozik, így könnyen tudunk elérni változásokat az életünk összes területén. A kezelésnek köszönhetően -amely egész testre hat- testünk teljesen meg tud szabadulni a különböző testi és leki blokkoktól.

Az első találkozásom a Barssal, akkor történt, mikor már hónapok óta szenvedtem szúró gyomorfájással, életemben nem hallottam az Accessről azelőtt. Kezelőm a fejemen lévő pontokat érintette a kezeivel, míg én a matracon feküdtem, nem vettem komolyan az egészet, csak élveztem a finom érintéseket. Majd facilitálni kezdett, kérdéseket tett fel, melynek segítségével egyre mélyebb dolgok jöttek fel belőlem nagy érzelmi intenzitással, amik pár perccel később el is múltak.

A kezelés végére különös dolog történt, az egész testem felmelegedett és egy sugárzó, frissítő, könnyed, meleg energia jelent meg a gyomrom tájékán, ami végül kisugárzott testem minden pontjára. Felfrissülten, energikusan, kipihenve magam, fájdalom nélkül keltem fel a matracról. A gyomorfájás azóta sem tért vissza.