Minden ami Access Bars:

Az Access Bars egy egyedülálló technika melynek segítségével megszabadulhatsz az állandó stressztől, önmarcangoló gondolatoktól, egészségügyi, párkapcsolati és pénzügyi problémáidtól.

Maga a módszer átsruktúrálja az agyat, azáltal, hogy a kezelés során apró elektromos kisülések keletkeznek, amik az intenzitást veszik le az adott gondolatokról, nézőpontokról.

Ezzel a kézrátételes energetikai technikával, olyan nézőpontjaidat tudjuk feloldani, amik beragasztanak az állandó agyalásba, betegségekbe, konfliktusokba, nehézségekbe vagy a szegénység állapotába.

Az Access Consciousnessen belül az Access Bars, amelynek jelentése hozzáférés a tudatossághoz, szó szerint a tudatosság terébe enged be minket, ahol megalkothatjuk azt az életet, amire vágyunk. A kezelések során, ahogyan törlődnek a fejünkből a felesleges gondolatok, félelmek, ítéletek, úgy kerülünk közelebb a saját tudat

Fejen lévő pontok finom érintése által

osságunkhoz és egy idő után képesek leszünk rálátni, arra a gyakran visszatérő problémára is, hogy mi is az, amit igazán szeretnénk az életben és hogyan tudjuk azt megvalósítani.

A kezelések eredményeképpen képesek leszünk kezünkbe venni a saját életünket és művészként megalkotni azt a jövőt, amit szeretnénk.

Maga a módszer az amerikai Gary Douglas

bestseller író, nemzetközileg elismert előadó és facilitátortól származik, aki 25 évvel ezelőtt fejlesztette ki a technológiát, ami azóta számtalan ember életét változtatta meg és mára több mint 47 országban vált elérhetővé.

Az Acces Bars egy  könnyed, finom testkezelés, ami során a fejen lévő 32 pontot érintem, ezek indítják be a fejen végig futó bárokat, ami lehetővé teszi, hogy megszabadulhass az önkorlátozó gondolatoktól. A kezelés fekve történik, a folyamat során relaxált állapotba kerül az illető, de gyakran el is alszanak a kliensek a bárok futtatása alatt. Ahogyan zajlik az elengedés folyamata megnyugszanak és mély álomba is merülhetnek a kezelt személyek.

Előzetes bejelentkezés szükséges!


 

“Access Bars – Hozzáférés a tudatossághoz”

Bárok az a 32 pont a fejen, amiket ha gyengéden megérintenek, minden korlátot teremtő gondolatainkat, nézőpontjainkat, hiedelmünket könnyedén el tudjuk engedni az élet minden területén. Minden ponthoz egy-egy életterület tartozik, így könnyen tudunk elérni változásokat az életünk összes területén. A kezelésnek köszönhetően -amely egész testre hat- testünk teljesen meg tud szabadulni a különböző testi és leki blokkoktól.

Az első találkozásom a Barssal, akkor történt, mikor már hónapok óta szenvedtem szúró gyomorfájással, életemben nem hallottam az Accessről azelőtt, egy ismerősöm pár nappal előtte tanulta meg a technikát és gondolta próbáljuk ki ezen a problémán, én pedig beleegyeztem. Kezelőm a fejemen lévő pontokat érintette a kezeivel, míg én a matracon feküdtem, nem vettem komolyan az egészet, csak élveztem a finom érintéseket. Majd facilitálni kezdett, kérdéseket tett fel, melynek segítségével egyre mélyebb dolgok jöttek fel belőlem nagy érzelmi intenzitással, amik pár perccel később el is múltak.

A kezelés végére különös dolog történt, az egész testem felmelegedett és egy sugárzó, frissítő, könnyed, meleg energia jelent meg a gyomrom tájékán, ami végül kisugárzott testem minden pontjára. Felfrissülten, energikusan, kipirosodva, fájdalom nélkül keltem fel a matracról. A gyomorfájás azóta sem jött vissza. Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy nem kértem utána több kezelést, mert teljesen jól voltam.

A fülakupunktúrás addiktologiát végeztem el egy fél évre a kezelés után és emellé kerestem egy kiegészítő terápiát. Az Accessnek van egy testkezelése függőségekre, gondoltam ez jó lesz mellé, ha elvégzem. Elmentem a tanfolyamra és ekkor kerültem közelebbi kapcsolatba az Accessel, rendkívüli módon megváltoztatta nézőpontjaimat a témával kapcsolatban és már teljesen máshogy állok hozzá a szenvedélybetegségekhez, amik a terápiát is jelentős mértékben felgyorsították. Könnyed világa az Accessnek elvarázsolt és egyre nagyobb terek nyílnak meg számomra. Azóta elvégeztem az összes testtanfolyamot is,így több, mint 50 féle testkezelést tudok adni,melyek többek között látásjavításban, immunrendszer erősítésben, étkezési problémákban, családi minták feloldásában, stressz kezelésében, ránctalanításban, a test megfiatalításában, szexuális eredetű problémák oldásában, molekuláris változásban segítenek.